“domnul şi doamna Fabulos De Fericiţi” articol pe Reporter NTV

Teatrul neconvențional, pe gustul publicului constănțean – din 25 Martie 2013

Se renunță la sala de teatru, se alege un loc mai puțin  obișnuit pentru reprezentație și se rescriu piesele. Sunt elementele unui nou concept de artă, numit teatru neconvențional, care le-a fost prezentat seara trecută constănțenilor într-un club din oraș. Piesa „Domnul si doamna fabulos de fericiți” a fost pe placul publicului.

Piesa “Domnul și doamna fabulos de fericiți” a fost scrisă de Iulia Mihăilescu, una dintre cele două actrițe debutante care au urcat seara trecută pe scena improvizată într-un club din oraș. Aceasta a fost regizată de Iulian Enache, un cunoscător al conceptului de teatru neconvențional.

Acțiunea piesei de teatru îi are ca protagoniști pe doi tineri, căsătoriți de câțiva ani, care realizează că relația lor se apropie de final din cauza infidelităților reciproce. Într-o seară pe care aceștia o doreau a fi una romantică, soția îi mărturisește partenerului său de viață că l-a înșelat cu instructorul de echitație. Dar punctul culminant este atins când amanta soțului înșelat își face apariția pe neașteptate și descoperă că soția acestuia este nimeni alta decât sora sa.

Deznodământul se dovedește a fi unul trist pentru actorul interpretat de Ionuț Alexandru. Ambele femei îl părăsesc, ajungând în brațele instructorului de echitație.

Regizorul și organizatorii spun că evenimentul a fost unul reușit și apreciat de public și nu exclud posibilitatea ca teatrul în club să devină un fenomen îndrăgit de constănțeni.

de Alex Costea

This entry was posted in Evenimente, Presă. Bookmark the permalink.