MusicUs Summer Camp Eforie Sud 2012

Salutare,

Ieri s-a terminat masterclass-ul organizat de ConstantArt Foundation la Eforie Sud care a avut mai multe cursuri şi la care eu am urmat cursul de muzică de film, susţinut de Rectorul Universităţii de Muzică Bucureşti, compozitorul Dan Dediu. A fost o experienţă fantastică deoarece, pe lângă onoarea de a participa la un curs al domnului profesor Dediu, am avut ocazia şi plăcerea de a cunoaşte oameni cu aceleaşi preocupări muzicale şi spirituale din alte centre universitare ale ţării cu care voi păstra legătura şi după terminarea cursurilor şi de a asista la celelalte cursuri susţinute de Valentina Sandu – Dediu (Critică Muzicală), Cătălin Creţu (Multimedia), Ioan Hollender (Management Cultural).

Starea pe care ţi-o transmite o astfel de participare este una specială şi care creează dependenţă, singurul regret pe care-l am după această săptămână este că nu am ales pachetul care includea cazarea în cadrul campusului. Îi sfătuiesc pe cei ce doresc să se înscrie în anii următori la aceste cursuri să facă tot posibilul să se cazeze în cadrul campusului, deoarece atmosfera este una propice culturii !

Proiectul celor de la ConstantArt se anunţă unul ambiţios pentru anii următori, de aceea ţin să-i felicit pentru profesionalismul de care au dat dovadă şi să le urez succes în toate proiectele !

Câteva poze :

Cu domnul profesor Dan Dediu

Cu domnul Ioan Hollender

Cu doamna profesoară Valentina Sandu – Dediu

Cu domnul profesor Emil Vişenescu

Toţi cursanţii de la Muzică de Film şi Critică Muzicală

Site-ul ConstantArt : http://www.freewebs.com/constantartfoundation/

This entry was posted in Jurnal, Profesional and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.